Nova škola 03.12.13.  ivo.karaca
 

U prostorijama Općine Klinča Sela održan je sastanak na kojem se razgovaralo o nastavku gradnje nove škole. Sudjelovali su predstavnici Općine, Zagrebačke županije, Ministarstva regionalnog razvoja i fondova europske unije, poduzeća koje vrši nadzor gradnje i naše škole.

 

Nazočni su bili Rudolf Vujević i Vjeran Štublin iz Zagrebačke županije, Ana Markuz i Joško Vukušić iz Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Miljenko Vučković, Milan Smetko i Stjepan Juranko iz Općine Klinča Sela, Slobodan Lončar iz poduzeća "Gradir" koja obavlja nadzor gradnje i ravnatelj OŠ "Klinča Sela" Ivo Karača.

Gospodin Lončar je izvjestio prisutne da će do kraja ovoga tjedna biti okončan obračun radova što je preduvjet za primopredaju objekta, raspisivanje natječaja i odabir novog izvođača za završetak škole. Sljedeći tjedan je dogovoren novi sastanakna koji će biti pozvani i predstavnici "Radnika" iz Križevaca radi primopredaje objekta. Predstavnici investitora (MRRFEU, ZŽ i Općina) su naglasili da su sredstva za nastavak gradnje osigurana i da možemo očekivati završetak radova do početka nove školske godine.

Nadam se i vjerujem da ćemo već u narednim danima imati nove, konkretnije informacije o gradnji naše nove škole. Na web stranici škole pravovremeno ćemo objavljivati sve novosti vezane uz ovu temu koja zaokuplja naše učenike, roditelje, djelatnike i lokalnu zajednicu.

Ostali članci u rubrici: OBAVIJESTI [+]