Školska svečanost 10.05.14.  espustaj
 

Pano

U petak, 9. svibnja 2014. u našoj Područnoj školi slavili smo i obilježavali tri značajna dana: Dan školeEko dan te Dan humanosti i tolerancijeZapočeli smo dovršavanjem eko projekata. Sljedeći sat su uslijedila sportska događanja.  Učenici su se podijelili po željama: nogomet, graničar i preskakanje vijača. Od 18:00 sati pridružili su nam se roditelji, djedovi i bake te prisustvovali priredbi kojom smo proslavili Dan škole i Majčin dan. 

 

Nakon umjetničkog dijela priredbe učenici su po razredima prezentirali rezultate svojih eko radionica. Nakon što smo pokazali što sve znamo, što smo naučili i kako možemeo i starije naučiti da brinu o okolišu pozvali smo sve prisutne na humanitarnu prodajnu izložbu. Na štandovima se moglo naći svega: sira, mlijeka, meda, jabuka, lavande, odjeće za odrasle i djecu, obuće, torbi, nakita, sadnica povrća, lončanica cvijeća.... Prodaja je bila uspješna i zadovoljni smo rezultatom ove humanitarne akcije. Hvala svima koji su se uključili na bilo koji način u ovaj naš svečani dan.

 

 

I cure znaju igrati nogomet Igra graničara Djevojčice i vijače su nerazdvojni par Hoće li to biti pobjednički gol? Svađaju se bumbari i pčele Medo i medvjedić Voljeti ili ne voljeti ljeto, pitaju se dečki Tajna jednog imenika Kako pjeva i pleše crni kos? Koja je mama naj? Prvašić o ljubavi prema domovini Gljiva muhara zaplesala Prvaci znaju sve o higijeni Prvaci znaju živjeti zdravo Drugi razred zna sve o zdravom životu Trećaši znaju što onečišćuje okoliš Znaju i kako zaštiti okoliš Četvrtaši o humanosti Četvrtaši o toleranciji Tate iznose štandove za prodaju

 

 

 

 

Ostali članci u rubrici: PŠ Repišće [+]