Ljetovanje u Kampu Crvenog križa Selce 10.07.15.  ivo.karaca
 

GDCK Jastrebarsko je organiziralo je i ove godine odlazak 57 djece sa područja grada Jastrebarsko i susjednih općina na ljetovanje u Selcu od 28. lipnja do   5. srpnja 2015.godine.

Iz naše škole išlo je sveukupno 22 djece. Općina Klinča Sela financirala je boravak 9 djece a Škola je platila boravak još jednom učeniku.

Osim redovitih kreativnih radionica  djeca su imala organiziranu školu plivanja koju je vodila profesorica tjelesne i zdravstvene kulture  te su svi dobili i diplome iz plivanja.

 

Djeca su imala organiziranu i jutarnju tjelovježbu, a  u predvečerje  štafetne igre, nogometni turnir  i graničara.

U večernjim satima bili su organizirani raznoliki sadržaji kao Noć najluđih frizura, Izbor za miss i mistera Kampa „Selce“ 2015., Najglas kampa, Izbor za najuredniju sobu, Izbor za najbolji skok.

Organiziran je i poludnevni izlet na Vrbnik, na otoku Krku i tom prilikom smo obišli i vidjeli posebnost tog gradića na otoku Krku.

Održana je i radionica o radu i djelovanju Crvenog križa i GDCK Jastrebarsko gdje su upoznali način rada i u kojim situacijama djeluje Crveni križ, a sva djeca su ujedno i postali članovi GDCK Jastrebarsko.

„Ovo ljetovanje služi na čast i ponos općini Klinča Sela i OŠ Klinča Sela“, istaknula je ravnateljica GDCK Jastrebarsko Dunja Vlašić. 

Ostali članci u rubrici: Akcije [+]