Noć knjige u PŠ Repišće 26.04.17.  espustaj
 

24. travnja 2017. godine u našoj školi održala se po prvi puta "Noć knjige". Zahvaljujemo svim roditeljima koji su se odazvali i sa svojim djetetom sudjelovali u našim radionicama.

 

Na početku smo pogledali lutkarsku predstavu "Tri medvjeda i gitara" koju su đaci prvaci pripremili s mamom Sandrom Mikić. Hvala joj od srca! Noć knjige smo završili nastupom naših puhača. Hvala profesoru Fabijaniću na pripremi programa.

Svi učenici su s roditeljima sudjelovali u sve četiri radionice: 1. čitanje i dramatizacija priče, 2. čitanje bajke i bajkovite igre, 3. čitanje basne i traženje pouke, 4. čitanje poezije i stvaranje nove

Pohvala svim roditeljima, jednoj baki i jednom bratu što su bodrili svoje đake i bili im uzor i pomoć u svim zadacima. Sretna lica svih sudionika obećavaju: VIDIMO SE DOGODINE!

 

P.S. Pokoji video s radionica pogledajte u sljedećem videotjedniku.

Spremni smo za glumu Uživamo u predstavi Čitamo priču koju ćemo dramatizirati Obitelj medvjeda za stolom Mali medo i zlatokosa Zlatokosa u šumi Čitanje bajki Koja zamka s čitanjem me čeka? Tko će pobijediti? Odgovori pa kreni dalje Poezija Djeca čitaju svoju poeziju Naši puhači

Ostali članci u rubrici: PŠ Repišće [+]