Promet u gradu Zagrebu 29.04.18.  espustaj
 

Učenici drugog razreda bili su u četvrtak, 26. travnja 2018. na izvanučioničkoj nastavi u Zagrebu. Slijedeći plan Prirode i društva posjetili su autobusni i željeznički kolodvor te Zračnu luku Franjo Tuđman. Upoznali su se s radom svih pratećih službi. Bilo je vrlo zanimljivo i razgledati stare lokomotive u Željezničkom muzeju. Bio je to jedan zabavan i poučan izlet.

 

U petak, 27. travnja 2018. u našoj školi posjetila nas je teta Neda i njen Očko Čitaćirko. Predstava je bila interaktivnog sadržaja, a Očko Čitaćirko oduševio je svu djecu, ali i učiteljice. Veselimo se ponovnom susretu dogodine.

 


Vozimo se u autobusu. Na autobusnom kolodvoru U čekaonici tražimo naš broj perona Došli smo u Muzej željeznice. Vagon iz davnih vremena Lokomitova iz Vlaka u snijegu U poštanskom vagonu iz prošlosti U poštanskom vagonu Mnogo starih lokomotiva Automobil koji je vozio po tračnicama Kada odlaze i dolaze vlakovi? Na Željezničkom kolodvoru U gradskom parku na aktivnom odmoru Neki se učenici prvi put voze vlakom. Kondukter pregledava karte. Došli smo u zračnu luku. Prekrasna unutrašnjost zračne luke Vozni red zrakoplova Iz autobusda gledamo zrakoplov za Dubai.

 

 

 

Plešemo s Očkom Čitaćirkom Očko Čitaćirko nas zabavlja. Očko Čitaćirko nas daruje. Fotografija za uspomenu. @

Ostali članci u rubrici: PŠ Repišće [+]