Kolektivna sadnja drveća 25.10.19.  espustaj
 

U petak, 25. listopada 2019. naša se područna škola priključila Kolektivnoj sadnji drveća u Republici Hrvatskoj.

 

 

Odlučili smo u okolišu naše škole posaditi nekoliko voćaka. Roditelji su donirali sadnice lijeske, krušaka i trešnje. Sadnju ovih voćaka vodili su: mama Mikić, tate Cindrić i Horvatić te djed Valečić. Hvala im od srca na svakom objašnjenju, kopanju rupa i vođenju pravilne sadnje. Obećali su donijeti još sadnica u kasnu jesen, kao i cijepljenje voćaka u proljeće. Blago školi koja ima ovako susretljive roditelje. 

 

Učenici su pomagali oko sadnje, naučili sve korake sadnje mladih voćaka kao i dobrobiti koje će nam dati kad narastu. Izradili su plakat na temu današnjeg projekta. Usvojili su nova znanja i vještine koje će im svakako pomoći u daljnjem životu.

 

Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole. Sadimo voćke u dvorištu škole.

Ostali članci u rubrici: PŠ Repišće [+]