Dan životinja 05.10.15.  espustaj
 

U ponedjeljak, 5.listopada obilježili smo Dan životinja u našoj područnoj školi. Učenici su donijeli svoje kućne ljubimce koji su proveli pet nastavnih sati s njima u učionicama. Obilazili smo sve učionice kako bi ih vidjeli. Vlasnici su ponosno govorili o svojim ljubimcima. Saznali smo kako su ih nabavili, tko se i kako o njima brine, što vole jesti, gdje spavaju..... 

 

 

 

 

Naučili smo gdje nabaviti kućnog ljubimca i na što treba paziti kad se odlučimo nabaviti jednog. Treba ga voljeti, ali i predano se brinuti o njemu. Cijeli dan je protekao u znaku životinja pa su prvaci i četvrtaši tome posvetili i radove na likovnom. Kako nam je bilo provjerite na priloženim fotografijama.

 

 

Pas i njegov đak prvak  Mici u zagrljaju svojih vlasnica drugašica  Gušter pozira uz svoju vlasnicu  Medena i njena četvrtašica  Drugaši u posjetu četvrtašima  Ponosan na svog prekrasnog zeku  Zlatna ribica  Strpljivo čekamo da kokica snese jaje za užinu  Posjet 1.r.  Messi je lajao u trećem razredu  Medena je zanimljiva trećašima  Prvaci posjetili četvrtaše  Životinje od glinamola u 1.r.  Radovi četvrtaša  Radovi četvrtaša  Što smo naučili?

Ostali članci u rubrici: PŠ Repišće [+]