Dan škole u PŠ Repišće 19.05.16.  espustaj
 

U srijedu, 18.5.2016. proslavili smo Dan škole u našoj Područnoj školi. U 16 sati održali smo priredbu za roditelje, a nakon toga razna sportska natjecanja roditelja i djece.

 

 

Nosili smo jaje u žlici, djeca u velikim žlicama, a roditelji u malim. Bilo je vrlo zabavno i smijeha nije nedostajalo. Navijanje je bilo najjače u utrci s "brentama". A potezanje užeta oborilo je mnoge učenike i roditelje na travu pa su kasnije išli kućama zelenih koljena. Najviše veselja priuštili smo dječacima kad su zaigrali nogomet s tatama i pobijedili ih. Mame su se zainatile pa su djevojčice izgubile od njih u igri graničara.

 

Popodne je proteklo u zabavi, smijehu i lijepom druženju.

 

Hvala svim učenicima i roditeljima na sudjelovanju!

Sretan nam Dan škole!

 

 

Valcer cvijeća Razgovor o povijesti školstva u Okiću Recitacija prvog razreda Zbor Što mi se tužio hrast Đak i torba Stavi desnu ruku... O hokey pokey! Jaje u žlici Dečki nose jaje u žlici Navijanje Mame i jaje u žlici Uključili smo i tate i djedove Potezanje užeta između djevojčica i mama Tate i sinovi odmjeravaju snagu Neki su uprljali hlače Prenošenje brenti Mame i njihove brente Graničar - mame protiv djevojčica Mame gađaju Dečki, u napad! Tate nisu imali šanse

Ostali članci u rubrici: PŠ Repišće [+]