FP
 
 

 
Matična škola
 
 
PŠ Repišće
 
 
PŠ Kupinec
 
 
 
Kutak školskog liječnika
 
Dan škole 27.05.2024.  marija.brajkovic
 

Svaki svibanj, jedan petak

pokazujemo svoj napredak.

Slavimo dan naše škole

To baš sva djeca vole!

 

Bojanje, crtanje, igranje,

Kopanje, slikanje i smijanje.

Svatko je radio što je znao i htio,

OVDJE film pogledajte da vidite kako nam je bilo Smile

 

 
Posjet Glazbene škole Jastrebarsko 24.05.2024.  mirela
 

 Ovaj tjedan posjetila nas je Glazbena škola Jastrebarsko. Učenici od 1. do 3. razreda upoznali su se s različitim instrumentima. Polaznici glazbene škole, naši učenici (Lucija Hlebetina i Filip Budinšćak), pokazali su ostalim učenicima svoje umijeće sviranja. Učenici su ih nagradili glasnim pljeskom. Od profesora su zaželjeli da im zajednički odsviraju, ovih dana najpopularnija skladbu, Rim Tim Tagi Dim. Glazbeni izričaj učenici su popratili plesom i veseljem.

Nadajmo se da se među veselom ekipom kriju budući polaznici glazbene škole i talentirani glazbenici.

 

 
Dan škole 24.5.2024. 23.05.2024.  lvinovrski
 

 
Jumicar 23.05.2024.  lvinovrski
 


Jumicar u Hrvatskoj je edukativni program osmišljen za djecu s ciljem da ih nauči osnovama sigurnosti u prometu. Program se provodi u školama i na posebnim poligonima gdje djeca imaju priliku upravljati malim automobilima u simuliranim uvjetima stvarnog prometa. Kroz praktične vježbe, djeca uče o prometnim pravilima, važnosti pažljivog ponašanja u prometu i kako sigurno prelaziti cestu. Jumicar program pomaže djeci da razviju svijest o sigurnosti i odgovornosti kao sudionici u prometu.


Više o programu i o gostovanju Jumicara u našoj školi dostupno je na linku.

Slike donosimo u nastavku.




 
MAT liga 22.05.2024.  marija.brajkovic
 

 

MAT liga ekipno je matematičko natjecanje učenika osnovnih i srednjih škola. Ekipa se sastoji od dvaju članova iste generacije iz iste škole. Natjecanje parova odvija se u 16 kategorija (8 za osnovnu i 8 za srednju školu) i provodi se po kolima tijekom školske godine. U svim kategorijama osnovnih škola bodovi osvojeni po kolima zbrajaju se i deset
prvoplasiranih ekipa ostvaruje pravo nastupa u Finalu.


Ove godine je po prvi puta organizirano Finale, a domaćin je bila OŠ Špansko Oranice. U subotu, 18. svibnja, naši učenici Julija Vrbanić i Matija Komerički pod vodstvom mentorice
Mateje Frketić Vrbanić, u kategoriji 3. razreda, osvojili su 7 mjesto od ukupno 661 ekipe iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

      

 
FESTIVAL UNIVERZALNE SPORTSKE ŠKOLE 22.05.2024.  marija.brajkovic
 

 

Naša škola je i ove godine ugostila djecu i učitelje iz cijele županije na Festivalu sportske škole. Već 11. godinu zaredom, pet učenika i pet učenica pojedine osnovne škole predstavljaju znanje stečeno prilikom pohađanja programa Univerzalne sportske škole.

Pod organizacijom Županijskog školskog športskog saveza Zagrebačke županije, Festival je okupio 200-tinjak djece iz 20 osnovnih škola. Djeca su imala priliku prikazati kako su tijekom ove školske godine ovladali skokom u vis i dalj, hodanjem po gredi, trčanjem, gađanjem, odbojkom, gimnastičkim elementima, potezanju užeta…


Popis škola i mentora:

OŠ ANTE KOVAČIĆA

Sandra Jurković

OŠ EUGENA KVATERNIKA

Ivica Herceg

OŠ IVAN BENKOVIĆ

Ana Srdinić

OŠ IVANA PERKOVCA

Marijan Bužanić

OŠ JAKOVLJE

Matija Kumiša

OŠ JOSIPA ZORIĆA

Tomislav Blažina

OŠ KLINČA SELA

Vladimir Vujčec

OŠ KRUNOSLAVA KUTENA

Tomislav Falčević

OŠ LJUBO BABIĆ

Ines Bohaček

OŠ MARIJE JURIĆ ZAGORKE

Danijela Eranović, Marko Dubravec

OŠ MIHAELA ŠILOBODA

Maja Lenard

OŠ MILANA LANGA

Igor Kupres

OŠ NIKOLE HRIBARA

Zlatko Palčić

OŠ NOVO ČIČE

Tihana Josić

OŠ RUGVICA

Dario Turkalj

OŠ STJEPANA BASARIČEKA

Tajana Damjanović Piščak

OŠ SVETA NEDJELJA

Martina Jaklenec

OŠ VLADIMIR DEŠČAK

Nataša Miljan

OŠ VUKOVINA

Tatjana Sudar

 

Univerzalna sportska škola namijenjena je učenicima od prvog do četvrtog razreda. Cilj programa je uključivanje što većeg broja najmlađih učenika u sportske aktivnosti, odnosno stvaranje navike svakodnevnog tjelesnog vježbanja. Djeca pod stručnim nadzorom kineziologa uče osnovne oblike kretanja, kao i osnovne elemente brojnih sportova.

Pogledajte kratak video ovdje.

 

 
Otvorena vrata Srednje škole Jastrebarsko 17.05.2024.  lvinovrski
 

Otvorena vrata Srednje škole Jastrebarsko održala su se 16. svibnja 2024. godine. To je događaj osmišljen kako bi učenici osmih razreda, njihovi roditelji i šira zajednica mogli upoznati obrazovne programe i aktivnosti koje škola nudi. Posjetitelji su imali priliku razgovarati s nastavnicima i učenicima, sudjelovati u radionicama te dobiti detaljne informacije o nastavnim planovima i izvanškolskim aktivnostima. Ovaj događaj pruža uvid u školski život, omogućava budućim srednjoškolcima da se lakše odluče za smjer obrazovanja te potiče interakciju između škole i lokalne zajednice.




 
WorldSkills 2024 15.05.2024.  lvinovrski
 

WorldSkills Croatia 2024. je nacionalno natjecanje u vještinama koje okuplja učenike i mlade stručnjake iz cijele Hrvatske kako bi pokazali svoje talente u različitim zanatima i industrijama. Ovaj događaj je održan u Zagrebu od 14. do 17. svibnja 2024.

Zainteresirani učenici 8. a razreda naše škole na natjecanju su imali priliku vidjeti i isprobati razne vještine i tehnologije iz područja poput informatike, strojarstva, elektrotehnike, ugostiteljstva, frizerstva, građevinarstva i mnogih drugih. Događaj je uključivao praktične demonstracije, interaktivne radionice i natjecanja gdje su sudionici pokazivali svoja znanja i sposobnosti.

WorldSkills Croatia promiče važnost stručnog obrazovanja i obuke, pružajući učenicima priliku za učenje od vrhunskih profesionalaca, sudjelovanje u raznim aktivnostima i istraživanje novih tehnologija i metoda rada. Ovaj događaj također omogućuje mladima da steknu dragocjeno iskustvo i povežu se s potencijalnim poslodavcima.


 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9... »
 
 
 
 
 
 
 
 
24 dana do kraja nastavne godine [21.6.2024.]
 
 

RASPORED ŠKOLSKOG ZVONA

SAT

Početak

Završetak

1. 8:00 8:45
2. 8:45 9:30
3. 9:45 10:30
4. 10:45 11:30
5. 11:35 12:20
6. 12:25 13:10
7. 13:10 13:55
 
Arhiva |
« | svibanj 2024 | »
PoUtSrČePeSuNe
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
 
Korištenje kolačića. || © dkuhar 2004