FP
 
 

 
Matična škola
 
 
PŠ Repišće
 
 
PŠ Kupinec
 
 
 

Udžbenici za sve učenike osnovnih škola financiraju se iz proračuna Republike Hrvatske te ih sukladno tome nabavlja škola. 

 

Za nabavu drugih obrazovnih materijala zaduženi su roditelji te nabavljaju radne bilježnice prema niže navedenom popisu za njihov razred (Molimo Vas da pripazite na točan razred i radi li se o Područnoj ili Matičnoj školi jer svaka učiteljica bira radne bilježnice za svoj razred pa da ne bi došlo do pogreške). 

 

Grad Samobor vrši kompletnu nabavu radnih bilježnica i drugih obrazovnih materijala, osim likovnih mapa, za učenike naše škole sa samoborskog područja te će radne bilježnice dostaviti u školu. Roditelji učenika s područja Samobora ne kupuju radne bilježnice!

 

Učenici s područja Zagreba također dobivaju radne bilježnice, ali roditelji za to trebaju predati zahtjev. Više o tome možete pogledati na poveznici te skinuti potrebne obrasce za ostvarivanje navedenih prava. 

 

Za učenike s područja općine Klinča Sela, osigurano je djelomično sufinanciranje nabave drugih obrazovnih materijala, ali roditelji kupuju radne bilježnice te će im naknadno, kao i prošle godine biti vraćen određeni iznos u tu svrhu. 

 

Likovne mape za učenike od 1. - 4. razreda ne treba kupovati jer će se narudžba mapa obaviti početkom školske godine, u dogovoru s učiteljicama.

Za učenike od 5. - 8. razreda nabavljaju se likovne mape od izdavača Profil Klett.

 

Na poveznicama su popisi radnih bilježnica i drugih obrazovnih materijala za predmetnu i razrednu nastavu te popis odobrenih udžbenika za školsku godinu 2022./2023. 

 

RAZREDNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH UDŽBENIKA

 

RAZREDNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA (RADNE BILJEŽNICE)

 

PREDMETNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH UDŽBENIKA

 

PREDMETNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA (RADNE BILJEŽNICE)

 

 
 

U obliku fotoalbuma.
Učenica generacije Nika Pustaj 8.a.
Nagrađeni učenici - uručivanje nagrada.
Svečana podjela svjedodžbi osmašima, 7. srpnja 2022.

 

Hvale vrijedna, tradicionalna gesta Općine Klinča Sela nije izostala niti krajem ove nastavne godine. Svim zaslužnim učenicima, na svečan i dostojanstven način uručene su nagrade. 

Svečanost su uveličali roditelji, prijatelji, razrednice osmaša, stručno vodstvo Škole te veliki broj nastavnika.

Posebna poslastica je bila NIkina zahvala u kojoj naglašava i ističe zasluge prvenstveno svojim roditeljima i svim nastavnicima od prvog do osmog razreda,  kao i prijateljima iz razreda. 

Dodatni ugođaj i oduševljenje potaknuo je milozvučni, tehnički dotjeran lirski sopran učenice Mariele Marčinković. 

 
 

Podjela svjedodžbi za učenike od 1. - 7. razreda bit će u našoj školi u četvrtak u 8 sati.

Učenici dolaze u školu organiziranim školskim prijevozom.

Autobusi voze po uobičajenom redu vožnje, po rasporedu koji imamo za vrijeme trajanja nastave.

Povratak je predviđen odmah nakon podjele u 8,45.

 
Oproštaj osmaša od škole i profesora 28.06.2022.  nikolina.pucar
 

 

 

Zadnji dan nastave, 21. lipnja ove godine od škole i svojih profesora oprostila se jedna posebna generacija osmaša. U svom su programu rekli kako znaju da su samo još jedni u nizu učenika koji su došli i otići će iz škole, međutim definitivno su jedinstveni i neće se utopiti u masi. Najbolji dokaz koji govori tome u prilog je završna priredba koju su samostalno pripremili učenici 8.a razreda, uz najveće zalaganje i koordinaciju Gabriele Dropuljić. Ugodnu i opuštenu atmosferu koja je vladala je teško opisati, bilo je puno smijeha i ponešto suza. Na poveznici možete pročitati govore koje su napisali za svakog profesora koji im je predavao 5.-8. razreda.

 

OPROŠTAJ OSMAŠA

 

Također, ove godine učenici su za uspomenu i dugo sjećanje na osnovnu školu pripremili Godišnjak. Voditelj projekta izrade godišnjaka je razrednica 8.a razreda Nikolina Golub, a za prikupljanje novčanih sredstava zahvaljujemo Sonji Gjuraš Jovanović i njenoj volonterskoj skupini, Lidiji Vinovrški na izradi školskih suvenira pomoću 3D printera, 7.c razredu i njihovom razredniku Vladimiru Vujčecu te učiteljici Marini Resinac Sečen i njenom 4.a.

 

GODIŠNJAK

 

 

 
 


Od 281 projekta prijavljenih u natječaju osnovnih škola, naša škola, sa oba svoja prijavljena projekta je uvrštena u TOP20.

Tim 6. b razreda (Ana Marija Hasić i Borna Šinković) s projektom „Mali tim – veliki snovi“ osvojili su 12. mjesto, dok je tim 8.b razreda (Tara Peičić, Eva Krištić, Jana Omerinović i Karolina Šoški) s projektom „Poruka u boci“ osvojio 17. mjesto.

Više o svemu u nastavku

 
Izvanučionička nastava 28.06.2022.  lvinovrski
 

Nakon dvije pandemijske godine bez izvanučioničke nastave, svi smo željno iščekivali jednodnevni izlet na kraju nastavne godine. I tako smo 20. lipnja krenuli svatko u svom smjeru.

Učenici petog i šestog razreda posjetili su Nacionalni park Plitvička jezera. Uživali su u šetnji i obilasku Gornjih i Donjih jezera i vožnji brodom po najvećem jezeru Kozjak. Slušali su o nastanku jezera, upoznali bogatstvo flore i faune i još se jednom uvjerili zašto je ovo jedan od najljepših nacionalnih parkova.

Sedmaši su krenuli putem glagoljaša na otok Krk. U Jurandvoru su posjetili crkvu sv. Lucije, mjesto koje svjedoči o početcima hrvatske pismenosti i povijesti. Također obilaskom Košljuna, Vrbnika i Omišlja učili su o prirodnim, turističkim i gospodarskim značajkama  otoka.

Učenici osmog razreda istraživali su svoj zavičaj. Uz stručno vodstvo posjetili su Rudnik sv. Barbare u Rudama koji je jedan od najstarijih europskih rudnika bakra i željeza. A nakon toga slijedile su adrenalinske aktivnosti u Šervudskoj šumi.

Galerija fotografija je dostupna na linku

 
 

 

Karlo Jurmanović – izložba radova i radionica


9. lipnja 2022. godine od 11:00 do 14:00 sati u holu škole je održana izložba radova i radionica učenika 8.b razreda Karla Jurmanovića. Na izložbi i radionici svi zainteresirani su mogli isprobati izložene radove, a Karlo je neumorno odgovarao na mnogobrojna pitanja.

Hvala Karlu što je s nama podijelio svoju ljubav prema tehnici i želimo mu puno sreće u budućem životu i nastavku školovanja.

Galeriju fotografija možete pogledati na linku

 
 

 

U petak, 27. svibnja 2022., održana je osma svečanost knjige i čitanja Knjižna Booka u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu. U sklopu spomenute svečanosti dodjeljena su priznanja te nagrada (knjige za školsku knjižnicu) učenicima 8.a razreda koji su osvojili nagradu za sudjelovanje u projektu Stvarajmo eKreativno. Projekt naše škole predstavila je Mariela Marčinković.

UČENICI KOJI SU SUDJELOVILI U PROJEKTU:    

 •  Marijana Barić
 • Lana Botički
 • Ema Drkulec
 • Gabriela Dropuljić
 • Simona Fočić
 • Dorijan Hasanović
 • Mariela Marčinković
 • Nika Pustaj
 • Karla Razum
 • Dorijan Roščić
 • Rafael Širanović
 • Magdalena Štulec
 • Veronika Vukušić

MENTORICE:

 • Nikolina Golub - učiteljica povijesti
 • Lana Martinović - učiteljica likovne kulture

Na linku možete pogledati virtualnu slikovnicu s kojom su naši učenici osvojili prvu nagradu u prijavljenoj kategoriji: Mir je put

 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9... »
 
 
 
 
 
26 dana do početka nastave [5.9.2022.]
 
 

RASPORED ŠKOLSKOG ZVONA

SAT

Početak

Završetak

1. 8:00 8:45
2. 8:45 9:30
3. 9:45 10:30
4. 10:45 11:30
5. 11:35 12:20
6. 12:25 13:10
7. 13:10 13:55
 
Arhiva |
« | kolovoz 2022 | »
PoUtSrČePeSuNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
 
Korištenje kolačića. || © dkuhar 2004