FP
 
 

 
Matična škola
 
 
PŠ Repišće
 
 
PŠ Kupinec
 
 
 
Kutak školskog liječnika
 
 

Međuopćinska smotra LiDraNo održana je 8.2.2023. u OŠ Vladimir Nazor Pisarovina. Našu školu predstavljali su Valentina Mikić, 7.a, u kategoriji samostalni novinarski rad pod mentorstvom učiteljice hrvatskog jezika Nevenke Drlje, u kategoriji literarni rad učenik Luka Budišćak, 4.b pod mentorstvom učiteljice Slađane Gradski, učenik Andrija Hlebić i učenica Ana Topalović iz 4.a pod mentorstvom učiteljice Marice Ćaćić te u kategoriji pojedinačnih scenskih nastupa s monolozima učenica Melani Vuksan, 4.c pod mentorstvom učiteljice Edite Šorman Pustaj i učenica 6.c Rebeka Vučković pod mentorstvom učiteljice hrvatskog jezika Ivane Lukšić. Za Županijsku razinu natjecanja odabrani su Andrija i Rebeka.

1.3.2023. održala se Županijska smotra LiDraNo čiji domaćin je bila OŠ Sveta Nedelja. Učenici su pokazali izniman trud i talent u svome radu i izvedbi te njima i njihovim mentoricama čestitamo na sudjelovanju u Županijskoj smotri! 

 

           

 
Županijsko natjecanje iz matematike 02.03.2023.  pedagog
 

Županijsko natjecanje iz matematike održalo se 1.3.2023. u OŠ Posavski Bregi. Naša škola imala je svoga predstavnika u kategoriji 4. razreda - Leona Garčevića pod mentorstvom učiteljice Slađane Gradski te u kategoriji 8. razreda - Eugena Sakača pod mentorstvom učiteljice Tanje Kralj Slovenec. Čestitamo učenicima i mentoricama na sudjelovanju u Županijskom natjecanju!

 

 
 

Od ove školske godine organizirano je besplatno, preporučeno i neobavezno cijepljenje protiv HPV-a (humanog papiloma virusa)- uzročnika 6 vrsta raka kod žena i muškaraca. Cijepljenjem su obuhvaćene djevojčice i dječaci petog do osmog razreda osnovne škole. Za više informacija na ovu temu dostupni su video materijali u nastavku. 

 

  

 
 

Od ponedjeljka 6. ožujka bit će zatvoren promet na lokalnim cestama LC 31148 od Pavučnjaka do Gornje Zdenčine zbog sanacije nadvožnjaka u Gornjoj Zdenčini i LC 31143 Goli Vrh - Repišće zbog sanacije mostova u Golom Vrhu i Kozlikovu.

Učenici iz Gornje Zdenčine koji žive na sjevernoj strani od nadvožnjaka iznad autoputa (ulice Hrvatske državnosti, Augusta Šenoe i Kralja Tomislava) dolaze i odlaze iz škole preko Pavučnjaka. Autobus ujutro kreće u 7,40 od raspela na križanju ulica Augusta Šenoe i Kralja Tomislava. Odvoz kući bit će organiziran autobusom koji vozi učenike u Petkov Breg.

 

Zbog sanacije mostova od Golog Vrha prema Repišću školski autobus će koristiti obilaznicu preko Stankova. Veliki autobus će kod škole u Repišću preuzeti učenike koje će do škole dovesti minibus iz Novog Sela Okićkog i dijela Repišća prema mostu u Kozlikovu. Veliki autobus se ne može okretati na tom dijelu. Autobus ujutro stiže preko Stankova i kupi učenike od 7,05 sati i vozi prema Repišću i nakon što ukrca sve učenike opet se vraća obilaznim pravcem preko Stankova i Desinca. Na stanici na glavnoj cesti kod skretanja za Goli Vrh ukrcat će učenike koji će eventualno kristiti to stajalište. 

 

Minibus za Goli Vrh, koji ide prema kapelici, vozi redovito kao i do sada.

 

U nadi da će sve proteći u najboljem redu molimo za razumijevanje a eventualne poteškoće i probleme rješavat ćemo u najkraćem mogućem roku.

 

Ravnatelj Ivo Karača

 
Dan ružičastih majica 2023 01.03.2023.  pedagog
 

Dan ružičastih majica inače se obilježava treći utorak u veljači, međutim kako smo tada bili na praznicima odlučili smo ovaj iznimno važan dan obilježiti u utorak 28. veljače. Naša škola na jedan dan postala je ružičasta kako bismo vršnjačkom nasilju rekli jedno čvrsto ne! Iako se u školama često govori o prevenciji vršnjačkog nasilja, uvijek je dobro iznova se podsjećati što sve takvo ponašanje donosi drugima oko nas, ali i nama samima ako vršimo nasilje ili okrećemo glavu na drugu stranu kada ugledamo takvu situaciju. Učenici su kroz različite radionice na satovima razrednika s učiteljima razgovarali i primjenjivali metode nenasilnog rješavanja sukoba. Također, imali su priliku poslušati hvale vrijednu pjesmu "Reci Nasilju The End" koju su napisali i snimili njihovi kolege iz SŠ Jastrebarsko a čiju poveznicu ostavljamo i Vama da možete poslušati što mladi misle o nasilju. U videu na poveznici poslušajte i kako su tu pjesmu interpretirali naši učenici 4.c. Vjerujemo da ćete uživati! Ne zaboravimo da nasilje nikada nije rješenje naših problema te da uvijek postoji drugačiji način! 

 

                   

 

 
Županijsko vijeće učenika 17.02.2023.  pedagog
 

U petak, 17.2.2023., u Srednoj školi "Ivan Švear" Ivanić Grad održano je Županijsko vijeće učenika pod vodstvom predsjednika vijeća učenika, Lovre Injića, koji je uspješno okupio 36 članova, a među njima je i naša predsjednica Nina Bašić, učenica 8.c razreda. Na događanju je sudjelovala pravobraniteljica za djecu Helenca Pirnat Dragičević, njezina savjetnica Davorka Osmak Franjić, pročelnik Upravnog odjela za odgoj i obrazovanje Zagrebačke županije Ivica Radanović, gradonačelnik grada Ivanić-Grada Javor Bojan Leš, predstavnice Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta, profesorice Ivana Borić i Lucija Lamešić te predstavnica Turističke zajednice grada Ivanić-Grada Ana Gašparović.  Glavna tema bila je participacija učenika, a s ciljem osnaživanja učenika na aktivan rad i utjecaj na društvo. Učenici iz cijele Zagrebačke županije imali su priliku međusobno se družiti, postavljati pitanja te razmijenjivati svoja iskustva u neformalnom djelu skupa. Zaključak je da djeca sa svojim idejama i aktivnim sudjelovanjem mogu unaprijediti svoje okruženje te ih svakako u tome nastojimo i dalje poticati. 

 

  

 
Međuopćinsko natjecanje u futsalu 16.02.2023.  pedagog
 

Međuopćinsko natjecanje u futsalu za učenike 7. i 8. razreda, 
održano je 15.2.2023. u OŠ Vladimir Nazor u Pisarovini. Sudjelovali su učenici  OŠ Vladimir Nazor, OŠ Kardinala Alojzija Stepinca, OŠ Ljubo Babić i naše škole. U napetim  i neizvjesnim utakmicama, naša ekipa pod vodstvom učitelja tjelesne i zdravstvene kulture, Vladimira Vujčeca, uspjela je osvojiti prvo mjesto te se time plasirala na Županijsko natjecanje koje će se održati 14.3. u OŠ Milke Trnine Križ! Čestitamo svim učenicima na izvrsnim rezultatima! 

 
Poredak:
 1. OŠ Klinča Sela,
  Klinča Sela
 2. OŠ  Kardinal Alojzije Stepinac,
  Krašić
 3. OŠ Ljubo Babić,
  Jastrebarsko
 4. OŠ Vladimir Nazor,
  Pisarovina
 
Dan sigurnijeg interneta 2023. 15.02.2023.  pedagog
 

Ove godine, Dan sigurnijeg interneta obilježavao se 7. veljače s temom "Koja je cijena jednog lajka?". U našoj školi obilježili smo ovaj dan kroz razgovore i radionice na satovima razrednika, tijekom informatike i produženog boravka. Učenici se sve više koriste društvenim mrežama i modernom tehnologijom s kojom odrastaju te sadržaji koje gledaju i slušaju utječu na formiranje njihovih stavova, želja i mišljenja. Upravo zato nam je ova tema jako važna i na različite načine pokušavamo približiti učenicima teme poput zaštite osobnih podataka, elektroničkog nasilja, utjecaja društvenih mreža na njihovo funkcioniranje, lažnih vijesti, online izazova. Učenici su bili vrijedni i znatiželjni te neke od njihovih radova možete vidjeti na videu

 
« ...9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25... »
 
 
 
 
 
 
 
 
0 dana od kraja nastavne godine [21.6.2024.]
 
 

RASPORED ŠKOLSKOG ZVONA

SAT

Početak

Završetak

1. 8:00 8:45
2. 8:45 9:30
3. 9:45 10:30
4. 10:45 11:30
5. 11:35 12:20
6. 12:25 13:10
7. 13:10 13:55
 
Arhiva |
« | lipanj 2024 | »
PoUtSrČePeSuNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Korištenje kolačića. || © dkuhar 2004