FP
 
 

 
Matična škola
 
 
PŠ Repišće
 
 
PŠ Kupinec
 
 
OBAVIJEST O POČETKU NASTAVNE GODINE 02.09.2022.  pedagog
 

Poštovani roditelji i dragi učenici, 

 

nadamo se da ste se tijekom ljetnih praznika odmorili i da se veselite početku nastavne godine. Nastava za učenike 2. do 8. razreda počinje u ponedjeljak, 5.rujna. u 8:00h. Prijevoz se odvija prema rasporedu od prošle godine. Odvoz učenika područnih škola bit će oko 9:15, a matične škole oko 9:30. Na klupama će Vas dočekati udžbenici pa Vas molimo da uzmete vrećicu ili školsku torbu kako biste ih mogli ponijeti. Smile

 

Učenike 5. razreda molimo da pričekaju u blagovaoni kako bi upoznali razrednike i zajedno s njima se uputili u svoje učionice. 

 

Produženi boravak će se održavati od utorka, a mliječni obrok u školskoj kuhinji od srijede.

 

Učenici prvog razreda matične škole dolaze s roditeljima u 10:00 sati, a učenici područnih škola također s roditeljima, ali u 8:00 sati u područne škole.

S obzirom da zbog organizacijskih okolnosti nismo održali roditeljski sastanak za učenike prvih razreda u lipnju, sve potrebne informacije roditelji će dobiti u ponedjeljak 5. rujna 2022. od svojih učiteljica. Za prvi dan Vam je potrebna samo školska torba ili vrećica u koju će učenici staviti udžbenike koji će ih dočekati u školi. Sve ostalo stignete prikupiti, budite bez brige. Veselimo se zajedničkoj suradnji i svima želimo sretan i uspješan početak nastavne godine 2022./2023.! Smile

 

 

 

 
 

Provjera sposobnosti – pomoćnici u nastavi 2022./2023.

Osnovna škola „Klinča Sela“

Amruševa 32, 10 452 Klinča Sela

Klinča Sela, 22. kolovoza 2022. godine

 

       Obavještavamo kandidate prijavljene na natječaj za pomoćnike u nastavi „Prsten potpore V“ koji ispunjavaju formalne uvjete natječaja da će se prethodna provjera sposobnosti putem intervjua provesti  26. kolovoza 2022. godine (petak) u 10,00 sati u prostorijama OŠ "Klinča Sela", Klinča Sela.

Prethodnoj provjeri sposobnosti mogu pristupiti sljedeći kandidati: 

  1.  Antonija Botički
  2.  Nataša Margaret Mitrovski
  3.  Ana Sakoman
  4.  Mirjana Valičević
  5.  Tanja Stipanec
  6.  Ivana Medur
  7.  Ana Rušnov
  8.  Katarina Sakoman
  9.  Maria Špikić
  10.  Andreja Rubes

 

      Ako kandidat ne pristupi prethodnoj provjeri sposobnosti, smatra se da je povukao prijavu na natječaj.

     

 

Povjerenstvo za provedbu natječaja

 

 
 

Udžbenici za sve učenike osnovnih škola financiraju se iz proračuna Republike Hrvatske te ih sukladno tome nabavlja škola. 

 

Za nabavu drugih obrazovnih materijala zaduženi su roditelji te nabavljaju radne bilježnice prema niže navedenom popisu za njihov razred (Molimo Vas da pripazite na točan razred i radi li se o Područnoj ili Matičnoj školi jer svaka učiteljica bira radne bilježnice za svoj razred pa da ne bi došlo do pogreške). 

 

Grad Samobor vrši kompletnu nabavu radnih bilježnica i drugih obrazovnih materijala, osim likovnih mapa, za učenike naše škole sa samoborskog područja te će radne bilježnice dostaviti u školu. Roditelji učenika s područja Samobora ne kupuju radne bilježnice!

 

Učenici s područja Zagreba također dobivaju radne bilježnice, ali roditelji za to trebaju predati zahtjev. Više o tome možete pogledati na poveznici te skinuti potrebne obrasce za ostvarivanje navedenih prava. 

 

Za učenike s područja općine Klinča Sela, osigurano je djelomično sufinanciranje nabave drugih obrazovnih materijala, ali roditelji kupuju radne bilježnice te će im naknadno, kao i prošle godine biti vraćen određeni iznos u tu svrhu. 

 

Likovne mape za učenike od 1. - 4. razreda ne treba kupovati jer će se narudžba mapa obaviti početkom školske godine, u dogovoru s učiteljicama.

Za učenike od 5. - 8. razreda nabavljaju se likovne mape od izdavača Profil Klett.

 

Na poveznicama su popisi radnih bilježnica i drugih obrazovnih materijala za predmetnu i razrednu nastavu te popis odobrenih udžbenika za školsku godinu 2022./2023. 

 

RAZREDNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH UDŽBENIKA

 

RAZREDNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA (RADNE BILJEŽNICE)

 

PREDMETNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH UDŽBENIKA

 

PREDMETNA NASTAVA - POPIS ODOBRENIH DRUGIH OBRAZOVNIH MATERIJALA (RADNE BILJEŽNICE)

 

 
 

U obliku fotoalbuma.
Učenica generacije Nika Pustaj 8.a.
Nagrađeni učenici - uručivanje nagrada.
Svečana podjela svjedodžbi osmašima, 7. srpnja 2022.

 

Hvale vrijedna, tradicionalna gesta Općine Klinča Sela nije izostala niti krajem ove nastavne godine. Svim zaslužnim učenicima, na svečan i dostojanstven način uručene su nagrade. 

Svečanost su uveličali roditelji, prijatelji, razrednice osmaša, stručno vodstvo Škole te veliki broj nastavnika.

Posebna poslastica je bila NIkina zahvala u kojoj naglašava i ističe zasluge prvenstveno svojim roditeljima i svim nastavnicima od prvog do osmog razreda,  kao i prijateljima iz razreda. 

Dodatni ugođaj i oduševljenje potaknuo je milozvučni, tehnički dotjeran lirski sopran učenice Mariele Marčinković. 

 
 

Podjela svjedodžbi za učenike od 1. - 7. razreda bit će u našoj školi u četvrtak u 8 sati.

Učenici dolaze u školu organiziranim školskim prijevozom.

Autobusi voze po uobičajenom redu vožnje, po rasporedu koji imamo za vrijeme trajanja nastave.

Povratak je predviđen odmah nakon podjele u 8,45.

 
Oproštaj osmaša od škole i profesora 28.06.2022.  nikolina.pucar
 

 

 

Zadnji dan nastave, 21. lipnja ove godine od škole i svojih profesora oprostila se jedna posebna generacija osmaša. U svom su programu rekli kako znaju da su samo još jedni u nizu učenika koji su došli i otići će iz škole, međutim definitivno su jedinstveni i neće se utopiti u masi. Najbolji dokaz koji govori tome u prilog je završna priredba koju su samostalno pripremili učenici 8.a razreda, uz najveće zalaganje i koordinaciju Gabriele Dropuljić. Ugodnu i opuštenu atmosferu koja je vladala je teško opisati, bilo je puno smijeha i ponešto suza. Na poveznici možete pročitati govore koje su napisali za svakog profesora koji im je predavao 5.-8. razreda.

 

OPROŠTAJ OSMAŠA

 

Također, ove godine učenici su za uspomenu i dugo sjećanje na osnovnu školu pripremili Godišnjak. Voditelj projekta izrade godišnjaka je razrednica 8.a razreda Nikolina Golub, a za prikupljanje novčanih sredstava zahvaljujemo Sonji Gjuraš Jovanović i njenoj volonterskoj skupini, Lidiji Vinovrški na izradi školskih suvenira pomoću 3D printera, 7.c razredu i njihovom razredniku Vladimiru Vujčecu te učiteljici Marini Resinac Sečen i njenom 4.a.

 

GODIŠNJAK

 

 

 
 


Od 281 projekta prijavljenih u natječaju osnovnih škola, naša škola, sa oba svoja prijavljena projekta je uvrštena u TOP20.

Tim 6. b razreda (Ana Marija Hasić i Borna Šinković) s projektom „Mali tim – veliki snovi“ osvojili su 12. mjesto, dok je tim 8.b razreda (Tara Peičić, Eva Krištić, Jana Omerinović i Karolina Šoški) s projektom „Poruka u boci“ osvojio 17. mjesto.

Više o svemu u nastavku

 
« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13... »
 
 
 
 
 
 
 
22 dana do drugog zimskog odmora [20.2.2023.]
 
 

RASPORED ŠKOLSKOG ZVONA

SAT

Početak

Završetak

1. 8:00 8:45
2. 8:45 9:30
3. 9:45 10:30
4. 10:45 11:30
5. 11:35 12:20
6. 12:25 13:10
7. 13:10 13:55
 
Arhiva |
« | siječanj 2023 | »
PoUtSrČePeSuNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     
 
Korištenje kolačića. || © dkuhar 2004